Munkahelyi wellbeing

Munkahelyi wellbeing

Az elmúlt években a munkahelyi wellbeing egyre inkább középpontba került, és egyre több szervezet ismeri fel annak fontosságát a dolgozók egészsége és jólléte szempontjából. A munkahelyi wellbeing azonban nem csak a dolgozók számára fontos, hanem a szervezetek számára is, hiszen egy egészséges és jól-lévő munkaerő produktívabb és motiváltabb, ami hosszú távon jelentős hatással lehet a szervezet eredményességére és versenyképességére.

Munkavállalók elkötelezése - onboarding | Bakos Imola

Hogy miért fontos az onborading és miként érdemes belekezdeni, Bakos Imola| Employer Branding Sparkle Manager mutatja meg!

Coaching szemléletű vezetőképzés | Komócsin Laura

Vezetőként is elengedhetetlen a folyamatos fejlődés. Azonban nehéz olyan képzéseket találni, melyek valóban hasznosnak hatnak. Ebben az epizódban Komócsin Laura Coaching szemléletű vezetői képzésről beszel, arról, hogy mitől más, miben különbözik.

Béren kívüli juttatások | Farkas Zsófia

Miként lehet beépíteni ezt a cég életébe a béren kívüli juttatásokat és mennyire nyitottak rá az alkalmazottak, jövőbeni munkavállalók? Farkas Zsófia számára IT Recruiterként fontos ezt megfelelően kezelni. Epizódunk során elmondja hogyan.

Az iroda munkaerő megtartó szerepe

A verseny zsűrielnöke Cs. Kovács Nikolett, az Év Irodája Verseny kulisszatitkairól, a jó iroda ismérveiről, az irodák kialakításához kapcsolódó trendek változásáról, kreatívabbnál-kreatívabb ötletekről, az iroda hatékony munkavégzésben betöltött szerepéről mesélt nekünk.

A munkavállalók megtartásához szükséges vezetői kompetenciák | Kmoskó Judit

Munkavállalók megtartása nemcsak azért népszerű és rendkívül fontos téma, amellyel folyamatosan foglalkozni kell, mert hatalmas a harc a munkaerőpiacon, hanem azért is, mert a pandémia hatására megváltoztak a munkavégzési szokások, és ehhez mérten érdemes újra feleleveníteni a legfontosabb régi és új vezetői kompetenciákat!

A pandémia mentális hatásai a HR-re | Gábor Fanni

Ahogy a járványhelyzet rendeződni látszik, egyre több cégnél merül fel a “vissza az irodába” gondolata. Azonban sokan igen vegyesen fogadják ezt – kutatások is bizonyítják, hogy az emberek eltávolodtak egymástól, bezárkózottak lettek. A koronavírus-pandémia, mint annyi mindenre, így a HR-szakmára is jelentős hatással volt. Többek között felerősítette a digitalizációs folyamatokat, és a legtöbb céget arra sarkallja, hogy gondolják át humánerőforrás-stratégiájukat.

A kihívás adott, de mi a megoldás?

A pandémia kitörése óta az emberek váltási hajlandósága csökkent: akinek van munkája, igyekszik azt minden erejével megtartani. Mára minden területen egyformán meg kell küzdeni azért, hogy egy álláshirdetésre jelentkezzenek érdeklődők. Tamaskovics Diána, a Beck and Partners üzletágvezetője szerint a tapasztalat azt mutatja, hogy a jelöltek az első bemutatót követően is már pár napon belül el tudnak helyezkedni, hiszen nagy a kereslet a jó szakemberekre, és a többség egyszerre több ajánlattal, futó pályázattal is rendelkezik. Az alábbi videóban megoldást kínál a problémára.

Mentális egészséggel a teljesítmény érdekében

Egy vállalatnál, ahol több százan dolgoznak ott sokféle ember megfordul hogyan tudunk mégis egészségesen túlélni? Erre és sok más kérdésre keressük a választ vendégünkkel, Polus Enikővel, aki tréner, pedagógus, mentálhigiénés segítő szakember, fejlesztőpedagógus, mozgásterapeuta, egyetemi pedagógiai előadó és mentor, jótékonysági rendezvények ügyvezetője.