Női karrierutak

Nők a kormánykerék mögött

Női karrierutak

Női karrierutak sorozatunk fókuszában vezetői pozícióban elhelyezkedő nők vannak, akik jellemzően HR, humánpolitikai vagy éppen szervezetfejlesztési területen állnak helyt nap mint nap.

Utunk során megismerjük pályájukat, látásmódjukat és elmesélik nekünk nőként megélt vezetői és egyéb területen betöltött szerepüket, és azt is, hogyan lavíroznak a magánélet és az üzleti élet hullámzó tengerén.

Így legyél jó vezető!

Az intuíciódat használod inkább vagy szigorúan tényekre alapozol? Erre ad választ Váradi Csilla. Csilla 15 éves HR-es szakmai múlttal rendelkezik, tapasztalatait több iparágban szerezte olyan cégeknél, mint a Deutsche Telekom IT Solutions (ITSH), AVON, CPL Jobs és Grafton

Ezért ne félj a pályaváltástól!

Mi vonzott elsőként, a jogi pályára , és miért váltottál mégis? Megtudhatjuk az interjú során Tiben Dórától. Dóra a HT Sales Kft. ügyvezetője és a PremiumXL stratégiai vezetője. Egy magyar kft. Ügyvezetőjeként az elmúlt 5 évben széles tapasztalatra tett szert a munkatársak keresése, megszerzése és megtartása területén. Németországban él, ahol a PremiumXL nemzetközi E-Commerce vállalat stratégiai vezetőjeként tevékenykedik.

Kmoskó Judit | II. évad - 3. epizód

Női karrierutak sorozatunk 2. évadának harmadik epizódjában Kmoskó Judit HR Szakértő, HR Inkubátor alapító a vendégünk. Judit több mint 15 év szakmai, valamint 6 év egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezik, HR szakértő, Business Coach, a HR Inkubátor alapítója. Karriere során, Magyarországon és külföldön egyaránt, luxus divatipari cégeknél, mint a Nanushka, az Aeron, az il Bacio di Stile, nagy nemzetközi szállodaláncoknál, valamint IT cégeknél dolgozott HR igazgatóként.

Galántai Orsolya | II. évad - 2. epizód

Női karrierutak sorozatunk 2. évadának 2. epizódjában Galántai Orsolya kreatív facilitátor a vendégünk. Orsolya nagy lendületű workshopokkal, előadásokkal inspirál és nyújt eszközöket vállalati vezetőknek, munkatársaknak vagy éppen non-profit szektorból érkező szakembereknek, hogy a lehető leghatékonyabban tudják kiaknázni kreativitásukban és kommunikációs készségeikben rejlő potenciált.

Szlávik Babett | II. évad - 1. epizód

Női karrierutak sorozatunk 2. évadának első epizódjában Szlávik Babett a vendégünk, aki Finance & HR Managerként dolgozik az ARC Group Worldwide-nél, ahol közel 12 éve kezdte pályafutását. Fémporból alkotni – a jövő technológiájával nagyon röviden és tömören ez az ARC Group , AFT Hungary KFT főtevékenysége, ami természetesen kifejtésre kerül a beszélgetés során.

Horváth Zsuzsa | I. évad - 4. epizód

Negyedik epizódunk vendége Horváth Zsuzsa közel 20 éves magyar és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik vállalati HR, HR tanácsadás, szervezetfejlesztő, csoport-egyéni coach és tréner területen FMCG, termelő-, tanácsadó-, telekomunikáció és gyógyszer iparágban. Változás kezelés az erőssége: 9 évig élt 4 különböző országban és 17 országban dolgozott. Van egy saját szervezetfejlesztési módszertana (Szervezeti Színház), aminek hitvallása, hogy időtálló és sikeres változásmenedzsment kulcsa a szervezeti EQ bekapcsolása.

Bogosi Edit | I. évad - 3. epizód

Harmadik epizódunk vendége Bogosi Edit Humánpolitikai Igazgató. Edit a HR terület feladatait nem munkának tekinti, hanem a hivatásának, melyet 20 éve változatlan szeretettel végez. Amire leginkább büszke, hogy ennyi idő elteltével sem távolodott el a realitástól, pontosan tudja, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a munkaadók és a munkavállalók, így a valós igényeiket ismerve HR oldalról támogathatja őket a sikereik elérésében, elkötelezettségük megerősítésében, mely napjainkra elsődleges cél minden szektorban.

Müller Diána | I. évad - 2. epizód

Második epizódunk vendége Müller Diána szervezetfejlesztési osztályvezető. Dia számos területen szerzett tapasztalata mellett, önkéntes tevékenység keretében egy fiatal nők fejlesztésével és üzleti életbeli szerepvállalásával foglalkozó szervezet, a Business Women’s Network elnöke.

Cs. Kovács Nikolett | I. évad - 1. epizód

Első epizódunk vendége Cs. Kovács Nikolett Édesanya, Zsűrielnök, Senior Office Operations Manager, Lakberendező és még sorolhatnánk az általa maradéktalanul betöltött szerepeket. Niki maga a vidámság és lelkesedés, de ahogy mindenkinek, neki is voltak és vannak is eldöntendő kérdések mind a munkájában, mind a magánéletében.